СЕМЕЕН ХОТЕЛ АДЖЕВ ХАН

СЕМЕЕН ХОТЕЛ АДЖЕВ ХАН hotel basic picture
България, Сандански
 
Разположение:
Семеен хотел „Аджев хан” е разположен в началната част на град Сандански на околовръстния път, водещ към центъра на града. В непосредствена билзост до хотела минава главен път Е79, свързващ България и Гърция. Това определя изключително благоприятното стратегическо разположение на хотела за преминаващите туристи. Хотел „Аджев хан” е построен в традиционен битов стил, иновативен и единствен за Сандански.
Хотел "Аджев хан" е построен в традиционен битов стил, иновативен и единствен за Сандански. Акцентирано е на естествените материали – дървото и камъка, които придават и усещането за домашен уют , топлина и комфорт.
С типичната си за пиринския край архитектура, семеен хотел Аджев хан е атрактивно място за отсядане, отличаващ се от другите хотели в Сандански. Настанявайки се в нашия хотел Вие ще се наслаждавате на традиционият архитектурен стил, умело съчетан с лукса на съвременните удобства и гостоприемството на българския възрожденски дом.
През месец Май, 2012 г. хотел Аджев Хан е сертифициран по стандарта за екологичен туризъм и опазване на околната среда Five-Leaf system. Хотелът е награден с три от възможни пет „green leafs”
Five-Leaf system e методика оценяваща екосъобразни хотели, независимо от тяхната официална категоризация

За Ваше удобство в хотела:
 •  Хотелът разполага с просторна механа с чардак, като нейният капацитет е 90 места. Механата е озвучена със съвременна мултимедия и предлага жива музика. За летния сезон механата разполага с външна тераса-градина с декоративен водопад с течаща планинска вода, в който плуват сом, шаран и пъстърва, които гостите биха могли да си поръчат.
 • За релакс на своите гости хотел Аджев Хан - Сандански предлага различни видове масажи, СПА процедури и терапии, парна баня, джакузи. Хотел АджевХан - разполога със специалист по мануална и кинезетерапия, като извършва лечение и профилактика на: дископатии, плексити, артрити, артрози, посттравматологични заболявания
 • А за най-малките е обособен детски кът и игрална зала


  В стаята:
  Семеен хотел „Аджев хан” разполага със 16 двойни стаи, 3 студиа, 2 апартамента, всички уютно обзаведени. Стаите са с живописна гледка към Пирин планина. Апартаментите разполагат със собствено джакузи.
  Стаите са оборудвани с:
  телефон;
  кабелна телевизия;
  централно парно;
  климатик;
  Wi-Fi интернет;


  Препоръчваме хотела за: спокойна, релаксираща почивка или уикенд сред природата.