АМФОРА

АМФОРА hotel basic picture
България, Слънчев бряг - Чаровният хотел!!!
 
Разположение: Разположен е на голяма територия, която граничи със защитените от Юнеско дюни. Гостите могат да се насладят на уединение и спокойствие в непосредствена близост до Несебър (10 мин. пеша) и самия център на Сл. Бряг (20 мин. пеша).
Гостите могат да ползват такси пред хотела или атракционно влакче, което на всеки 15 минути ги отвежда до центъра на Слънчев бряг или Стария Несебър. Разходката от "Амфора" до Несебър пеша е около 20 минути.

За Ваше удобство в хотела: За любителите на активната почивка към комплексите са изградени игрище за плажен волейбол и площадка за плажен футбол. Гостите могат да ползват модерно оборудваната фитнес зала в хотел "Империал", както и всички услуги, предлагани в СПА центъра. В непосредствена близост се намира игрище за миниголф. На около 150 м има футболен стадион. На плажа пред хотелите гостите могат да се възползват от гребни и платноходни лодки, скутери, водни ски, водни колела, воден парашут и др.

В стаята: Хотелът разполага с 275 стаи - 217 двойни стаи с допълнително легло, 26 фамилни стаи и 16 апартамента. Всички стаи са с TV SAT, телефон с директно избиране, бани с душ, балкон. Всички помещения са оборудвани с климатик!!! Срещу допълнително заплащане могат да се ползват също и хладилник, вентилатор, сейф на рецепция. За най-малките си гости хотелът предлага безплатни бебешки креватчета.

Препоръчваме хотела за: Вашата префектна почивка!