ЛТИ - БЕРЛИН ГРИЙН ПАРК

ЛТИ - БЕРЛИН ГРИЙН ПАРК hotel basic picture
 

България, Златни пясъцина точното място !

Разположение : ЛТИ- Берлин Грийн Парк е разположен на живописно възвишение, от което се открива невероятна панорама към Черно море, на 170 м от собствен широк плаж и само на минути от яхтеното пристанище на Златни пясъци.

За Ваше удобство в хотела : Хотел ЛТИ- Берлин Грийн Парк предлага богат избор от екстри и удобства на територията на комплекса – вътрешен и външен басейн с минерална вода, два ресторанта, лоби бар, сауна, фитнес, масажи, тенис кортове с осветление, паркова зона, конферентна зала, анимация, детски клуб, самостоятелен широк плаж, бар на плажа, паркинг.

В стаята : ЛТИ- Берлин Грийн Парк e модерен хотелски комплекс (категория 4 звезди), разполагащ с 216 стандартни и фамилни стаи, студия и апартаменти, всички комфортно обзаведени, просторни и климатизирани, оборудвани с директна телефонна връзка, сейф и минибар,/срещу заплащане/, сателитна телевизия, сешоар, блекаут завеси, душ и балкон.
Студия: Подобни на двойните стаи, но много по-просторни, с кът за сядане и възможност за
настаняване на трети и четвърти човек.Апартаменти: С площ над 50 кв.м. и обзаведени като двойните стаи, но с допълнително спално помещение/всекидневна за трети и четвърти човек. По избор може да се ангажира помещение с изглед парк или море.

Препоръчваме хотела за : лятна ваканция, фирмени мероприятия