КАСАВОЛЕЙ

КАСАВОЛЕЙ hotel basic picture
България, Дряново
 
Разположение: гр. Дряново , ул."Поп Харитон"3
 
За Ваше удобство в хотела : Casa Volley е едно своеобразно пьтуване през времето и страните,
с които свързваме историческите успехи на националните ни отбори по волейбол.
Хотелът ще Ви изненада с комфорт, оригиналност и интересни интериорни решения. Разполагаме с 20 климатизирани стаи, обзаведени с две легла и разтегаем фотьойл, външен отопляем басейн, лятна градина и конферентна зала с капацитет 40 човека.
На разположение на гостите има паркинг, сейф и румсървиз, а вьв всяка стая – Интернет, телефон, кабелна телевизия и минибар.  Функционалното обзавеждане и санитарните помещения са достьпни за хора с увреждания. Сградата има асансьор. Предлагат се услуги пране и гладене.
 
В стаята : Стаите носят името и са обзаведени в стила на държавите, където националните ни отбори по волейбол са печелили призови места. Хотелът предлага 20 климатизирани стаи, обзаведени с две легла и разтегаем фотьойл. На разположение на гостите има паркинг, сейф и румсьрвиз, а във всяка стая– Интернет, телефон, кабелна телевизия и минибар. Функционалното обзавеждане и санитарните помещения са достъпни за хора с увреждания.
 
Препоръчваме хотела за : Хотелът предлага отлични условия за семейна почивка, бизнес тузизъм и провеждане на фирмени мероприятия.