ШАТО МОНТАН

ШАТО МОНТАН hotel basic picture
България, Троян - Вашето място за бизнес пътуване и почивка в Троян !
 
Разположение:
В централната част на град Троян, в близост до главната търговска улица и в страни от уличния трафик.
 
За Ваше удобство в хотела:
На разположение на гостите на хотела са луксозно обзаведени ресторант, лоби бар , фитнес център, сауна и масажен салон, рум-сървиз, туристическа информация, бизнес услуги и паркинг . Конферентната зала със 70 места е удобна за провеждане на семинари, фирмени обучения, тийм билдинг, специални събития и презентации. Любимо място за отмора през летния сезон е лятната градина с бар и отрит басейн със съвременна система за пречистване и соларно отопление на водата.
Хотелът предлага Дегустация на вина със сомелиер: дегустация, включваща пет вида отбрани вина от професионален сомелиер и плато сухи мезета и различни видове сирена, минерална вода
В стаята:
Хотелът разполага с шестдесет места в единични , двойни стаи де лукс и апартаменти. Всички те са оборудвани с климатик, кабелна телевизия, мини бар, телефон с директно избиране и високоскоростен интернет.

Препоръчваме хотела за: Хотел Шато Монтан е предпочитан за семейни почивки, романтични уикенди, провеждане на делови мероприятия. Той е идеална отправна точка за опознаване на Троян и великолепния Троянски Балкан с безброй природни, архитектурни и културно-исторически атракции.