ДИПЛОМАТ ПАРК

ДИПЛОМАТ ПАРК hotel basic picture
България, Луковит
 
Разположение: Хотел "Дипломат Парк" се намира в североизточната част на град Луковит на 500 м. от главен път Е 83. Построен в непосредствена близост до геопарк Искър- Панега, хотелът е подходящ за отсядане на любителите на планински туризъм.
 
На разположение в хотела:  Ресторант Дипломат Парк разполага с 60 места и предлага традиционна българска кухня. Приятната атмосфера на ресторанта е подходяща за служебни обеди и вечери, фирмени и семейни тържества. В Хотел Дипломат Плаза 4*: Ресторант Ла Плаза, Винарна При Момите, Лоби-бар Атриум, Сладкарница Сладката Къща, Хелти бар, Открита градина– особено подходящо за барбекю на открито през летните дни (сезонно). На разположение на гостите: Паркинг, интернет, СПА Център в Хотел Дипломат Плаза 4*, Бизнес услуги в Хотел Дипломат Плаза 4* и др. За развлечение и спорт: Плаж /шезлонги и чадъри (сезонно); Тенис на маса. Джаги; Стрелбище (лък, пистолет и пушка) в Хотел Дипломат Плаза 4*. В околностите на гр. Луковит можете да посетите: красивия каньон на р.Златна Панега, местността Котлен, уникалните скални образувания Куклите в Карлуковското карстово плато. Природни забележителности: Циркусът Котлен, каменопад Дайма, Лагуната с кръглото тресавище. Пещери - Проходна, Безименна, Задъненка, Съева Дупка.
 
В стаите: Стандартните двойни стаи разполагат с климатик, 21 инчов телевизор, сателитна телевизия, телефон и безжичен интернет. Хотел Дипломат Парк предлага и настаняване в помещения тип студио, които се състоят от спалня, дневна и напълно обзаведена кухня. На разположение на гостите са климатик, 21 инчов телевизор, сателитна телевизия, телефон и безжичен интернет.
 
Препоръчваме хотела за: Хотелът е предпочитан за семейни почивки, романтични уикенди, провеждане на делови мероприятия.