ДИПЛОМАТ ПЛАЗА

ДИПЛОМАТ ПЛАЗА hotel basic picture
 
"Special moments for special people" Хотел "Дипломат Плаза" е първият тематичен хотел в България.
 
Разположение:  В центъра на гр.Луковит, само на 1 час път от София, на главен път Е-83 София-Русе.
Изграден е на площ от 9 000 кв.м. в екологично чист район, непосредствено до живописното Искърско дефиле, което дава възможност на своите гости целогодишно да се възхищават на природните забележителности в близките околности.
 
На разположение в хотела: Хотелът разполага с 6 тематично обособени заведения, Център „Здраве и Красота” за SPA, Wellness и Antiaging, включващ открит и закрит басейн, магазин с уникати от именити български майстори и художнице сувенири и собствено стрелбище. В сградата на комплекс се намират и банков клон. На територията на целия хотел има възможност за ползване на Интернет.
 
 
В стаята: Хотелът предлага настаняване в стандартни и тематични стаи и апартаменти. Всяка от тематичните стаи е със собствено име и уникален дизайн. Всички стаи са оборудвани с климатик, баня с душ или вана, сателитна ТВ, мини бар, сейф, интернет.
 
Препоръчваме хотела за: Разположението на хотела, в непосредствена близост до геопарк ”Искър - Панега”, дава отлични възможности за провеждане на разнообразни тим билдинг програми.
 
 
http://www.diplomatplaza.com/