Апартхотел Фаворит

Апартхотел Фаворит hotel basic picture
България, Слънчев бряг
 
Разположение: Апарт хотел "Фаворит" се намира в южната част на курортен комплекс Слънчев бряг срещу популярния плаж "Какао бийч". В близост до хотела е разположена автобусна спирка на градския транспорт, което улеснява придвижването до други части на курортния комплекс, старата и новата част на Несебър, Равда, Свети Влас и Бургас.
 
На разположение в хотела: Хотелът разполага с апартаменти и студиа подходящи както за семеен туризъм , така и за парти туризъм с приятели. Плажа се намира само на 100 м , а за тези които не обичат морската вода има удобно разположен в дворната зона басеин с шезлонги. Хотела разполага също така с ресторант, супермаркет и обменно бюро. Цените на апартаментите са винаги изключително изгодни и атрактивни.
 
В стаята: Хотела разполага с 2 тристайни, 19 двустайни апартамента и едно студио. Апартаментите съдържат спалня и холово помещение с кухненски бокс, а в тристайните спалните са две. Оборудвани са с кафе машина, хладилник, климатик и холова гарнитура. Свободен достъп до безжичен интернет има във фоайето на хотела. Всички апартаменти са с тераса. Разположените на първия етаж са с улеснен достъп до басеина. При нужда холовите гарнитури могат да се трансформират в легла тъй-като са с нормална ширина, което прави възможно настаняването на по-големи семейства и компании.
 
Препоръчваме хотела за: Вашата дълга и спокойна почивка