ГРАНД ХОТЕЛ ПОМОРИЕ

ГРАНД ХОТЕЛ ПОМОРИЕ hotel basic picture
България, Поморие – Неразривно свързани лукс, качество и уелнес.

Разположение: Гранд Хотел Поморие- Балнео, СПА и Уелнессе намира в североизточната част на гр. Поморие, на 15 минути от Международно летище Бургас и на 15 минути от най-големия черноморски курорт Слънчев Бряг.
Хотелът е разположен между бреговете на Соленото поморийско езеро и Черно море и представлява уникална комбинация от хотелски комплекс, лечебно-възстановителен и уелнес център, футболен стадион и спортна зала.

За Ваше удобство в хотела:

Конферентен туризъм - многофункционална конферетна зала е с площ от 150 кв.м.

Спорт - футболен стадион с три съблекални, футболно игрище с размери 67х105м; многофункционалната спортна зала.

Забавления и развлечения – Библиотека, билярд, мини- голф, фазенда, плаж на езерото, парк и басейни, детски клуб и гледане на деца, ресторанти, балнео, СПА и Уелнес,развлекателен комплекс АТРИУМ-House of pleasure.

В стаята: Петзвездният хотел разполага с 19 апартамента, 153 двойни стаи, 4 стаи за хора в неравностойно положение, всички с изглед към морето. Луксозно обзаведени, с  климатик, директни телефони, интерактивна телевизия с Интернет, безжичен интернет, минибар, баня с вана и душ кабина също са на разположение на гостите.

Препоръчваме хотела за: Гранд Хотел Поморие не е типичен морски хотел и в България няма аналог, както по отношение на инфраструктурата, така и на предлагането. Хотелът е уникален, тъй като представлява комбинация от балнео, спа и уелнес компоненти, развивани благодарение на най-доброто оборудване и незаменимата природна даденост - лиманната кал със световна известност по лечебни свойства и състав.