ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ

ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ hotel basic picture

България, Сандански – Популярен с добрите традиции!

Разположение : Хотелът е разположен в началото на градския парк, заобиколен от красива растителност. От тук се спуска и главната търговка улица на града, с много магазини и кокетни кафенета.

За Ваше удобство в хотела : На разположение на клиентите на Интерхотел Сандански са : Основен ресторант с 320 места. В ресторанта се предлага закуска на бюфет, обяд и вечеря на меню. Рибен и барбекю ресторант – разполага с  80 места и предлага специалитети от българската и гръцката кухня. Механа „Сандански”– предлага традиционна българска кухня и напитки. Виенска сладкарница с лятна тераса. Нощен клуб с120 места.  Бар на басейна с 30 места, разположени край открития басейн на хотела. В спортната инфраструктура на хотела се включват открит и закрит басейн, фитнес и тенис корт. Клиентите използват допълнителни услуги в : банков офис във фоайето, салон за красота, фризьорски салон, шопинг център, детски клуб, бутик, бизнес център.

В стаята : 181 Стандартни стаи, 82 Стаи Лукс, 8 Апартамента „Джуниър”, 11 Апартамента „Стандарт”,  3 Апартамента „Лукс, 1 президентски апартамент. Всички стаи и апартаменти имат елегантно обзавеждане и балкони с гледка към града или парка. В стандартното оборудване на помещенията се включват: телефон, сателитна телевизия, радио, хладилник, санитарен възел, безжичен интернет, климатик. Предлага се ирум сервиз.

Препоръчваме хотела за : Интерхотел Сандански разполага с модерни съоръжения и разнообразие от предлагани СПА услуги. В медицинкия  център работи високо квалифициран екип от специалисти в областта на балнеологията. Минералните води, които се използват, имат благотворновъздействие върху заболявания на опорно-двигателния апарат, периферната нервна система, болести на храносмилателната система, нарушения на обмяната на веществата, следтравматични състояния, кожно-алергични заболявания и др. Многообразните услуги в хотела, развитата инфраструктура и отличното обслужване го правят любимо място за отдих, лечение, спорт, фирмени и делови събития.