KASSANDRA PALACE

KASSANDRA PALACE hotel basic picture
Гърция, Халкидики, Касандра
 
Разположение: Хотелът носи името на царя на Македония – Касандър и  се намира на 80 км от летището на Солун, на 1,5 км от курортното селище Криопиги и на 7 км от курортното селище Калитея.
 
За Ваше удобство в хотела: Голям плувен басейн, рум сервиз, сейф (на рецепцията), фризьор, мини маркет, пране, магазин за сувенири, помещение за видео игри, дискотека, кътове за игра на карти и гледане на телевизия, конгресна зала за 350 човека, паркинг, трансфери до Криопиги 4 пъти на ден. Водни спортове, плажен волейбол, зала за игри с билярд. Детски плувен басейн, детска площадка в градината, детски клуб.
 
В хотела: Хотелът разполага с 315 стаи и апартаменти, реновирани, удобни, чисти и комфортно обзаведени. Всички стаи са с изглед към морето или  планината, с балкон, баня, климатик /юли-август/, телевизор, хладилник, телефон, радио, сешоар. Сюитите (до 6 човека максимум) имат спалня и дневна с диван, баня, климатик, хладилник, кухненски бокс с необходимото оборудване, радио, телефон, телевизор, сешоар.Те са в отделни двуетажни сгради, нови, но малко по-далече от плажа, но сред много хубава градина.
 
Препоръчваме хотела за: клиенти, които търсят спокойствие и тишина.