ЛАГУНА БИЙЧ РЕЗОРТ § СПА ХОТЕЛ

ЛАГУНА БИЙЧ РЕЗОРТ § СПА ХОТЕЛ hotel basic picture
България, Созопол - За тези, които искат да избягат!
 
Разположение:
Разположен в живописно място между малка река и морето, върху 5000 кв. м. разгъната застроена площ и 10000 кв.м. прилежаща площ.
Уникален като замисъл, Лагуна Бийч Спа е съставен от две части. Половината от комплекса се продава под формата на ваканционни апартаменти, другата половина е собственост на инвеститора и се използва като хотел.
 
За Ваше удобство в хотела:
 
Комплексът се състои от:
 
71 самостоятелни апартамента
(разпределени в 6 вили и един блок);
46 хотелски стаи и 10 апартамента
Събудете се, закуска в леглото, душ и към басейна с книга в ръка. Или, към плажа ако предпочитате – намира се само на 25 метра от вас!!!
Домът Ви в Лагуна Бийч Спа се намира точно на брега, което предполага че Вие и семейството Ви можете да се отдадете на удоволствията, предоставени от този начин на живот. Независимо дали търсите релаксация на ума, тялого и духа, или искате да подобрите здравето и външния вид на кожата си, или пък просто да се поглезите, Лагуна Бийч Спа е мястото за Вас.
Починете си, “изключете” ума си в заобикалящата ви чиста природа.
Всички сгради (вили, блокове и хотел) са достатъчно близо, за да допълват общия изглед на прекрасния курортен и спа комплекс, но са достатъчно далеч, за да създават усещането на усамотеност и уединеност.
Естествените зелени площи и пясъчни дюни са недокоснати, докато в същото време сме планирали за нашите клиенти различни подобрения, така че всеки да има възможността да се докосне до съкровищата на природата – малка река минава и освежава зелените площи отвън и отвътре.
Всеки прозорец, всяка балконска врата са проектирани с основна мисъл да разкрият невиждан пейзаж, изглед на море и спокойна природа.
Вие не просто посещавате мястото, но и придобивате чуството че искате да се връщате тук отново и отново.
 
СЪОРЪЖЕНИЯ В КУРОРТА
Всеки индивидуален детайл от съораженията в комплекса е създаден с мисълта за релаксация. Комплексът разполага със:
Зала за фитнес;
Спа център;
Вътрешен и външен плувен басейн;
Мокър бар и лоби бар;
Пиано-бар;
Тенис-кортове;
Ресторант с българска национална кухня;
Зали за конференции;
Кабелна телевизия и Интернет достъп във всeки апартамент;
Климатизация и централно отопление;
Магазини и козметичен център;
Медицински център и зъболекар;
Детска площадка за игра;
Интернет-кафе;
Панорамен асансьор;
Стаи с улеснен достъп за хора с увреждания на приземния етаж; улеснен достъп за хората с увреждания в целия хотел, ресторантите и градините, като асансьорите също са предвидени за това.

Курортни занимания:
Гмуркане;
Риболов;
Тенис;
Фитнес;
Уиндсърфинг;
Кайт-сърфинг;
Разходки с лодка;

Препоръчваме хотела за: Всеки детайл в комплекса е проектиран и изпълнен с мисълта за релаксация. Предлага идилично откъсване от шумните градове и тълпи, отлично оборудване и съоражения, съчетани с бърз и лесен достъп до всички интересни атракции и места за посещение в региона.
Това не е място само за фамилни почивки, тук могат да почиват хора от всички възрасти. Можете да дойдете с децата си, и с родителите си едновременно. И пак ще си отпочинете добре.