ЛИЛИЯ

ЛИЛИЯ hotel basic picture

България, Златни пясъцимясто за Вашата почивка!

Разположение : Хотел Лилия се намира на около 600м северно от оживената централна част на курортния комплекс, а крайбрежната алея го дели от дългата плажна ивица.

За Ваше удобство в хотела : Хотел Лилия разполага с основен ресторант, бирария, нощен бар, лоби бар, сауна, фитнес, солариум, през лятото - скайбар и басейн на покрива на хотела, басейн в градината, барбекю. На разположение са две оборудвани конферентни зали, предоставящи отлични условия за провеждането на конференции, семинари и други подобни мероприятия.

В стаята : Хотелът разполага със 174 двойни стаи, 47 апартамента с 2 легла, 8 апартамента с 4 легла и 1 VIP апартамент. Всички хотелски помещения са климатизирани и оборудвани с телефон, телевизор със сателитни програми, минибар и сешоар в банята. От терасите им се открива прекрасна гледка към крайбрежието. Всички хотелски помещения са климатизирани и оборудвани с телефон, телевизор със сателитни програми, минибар и сешоар в банята. От терасите им се открива прекрасна гледка към крайбрежието.

Препоръчваме хотела за : лятна ваканция, фирмени мероприятия