ГРАНД ХОТЕЛ МУРГАВЕЦ

ГРАНД ХОТЕЛ МУРГАВЕЦ hotel basic picture
България, Пампорово

Разположение: Разположен е в центъра на слънчевия курорт Пампорово.
 
За Ваше удобство в хотела : Хотелът разполага със Spa & Wellness център, басейн, фитнес, барбекю, лоби бар, ресторант, нощен бар, панорамна сладкарница. На разположение на гостите на хотела са туристически офис, в който могат да получат информация за мероприятия и екскурзии, организирани на територията на хотела и района; търговски център с магазини за козметика и сувенири, спортни дрехи и аксесоари, бутиков магазин, златарски магазин и други; банкомат; обменно бюро; детски кът с анимация; фризьорски салон; електронно kазино. За провеждане на Вашите бизнес-срещи, семинари и фирмени тържества, Гранд Хотел „Мургавец” разполага с оборудвани конферентни зали с различен капацитет.
 
В стаята : всяка стая разполага със сателитна телевизия, минибар, луксозен санитарен възел с вана, сешоар и телефон. Може да бъде предоставено бебешко креватче при предварителна заявка.
Препоръчваме хотела за : Хотелът работи целогодишно и предлага отлични възможности за отдих, спорт, туризъм, провеждане на бизнес срещи, семинари и фирмени тържества.