ОБЗОР БИЙЧ - ИЗГРЕВ

ОБЗОР БИЙЧ - ИЗГРЕВ hotel basic picture

България, Златни пясъци – идеално място за цялото семейство!

Разположение: Хотелски комплекс  Обзор Бийч - Изгрев ( официална категория – 3*, категория Иберостар – 4*)  се намира в северната част на курорта, в непосредствена близост до морския бряг и на 1км от оживената централна част. Състои се двата модерно обзаведени и свързани с топла връзка хотели Изгрев и Обзор Бийч. 

За Ваше удобство в хотела: Изцяло климатизирани, двете тела на хотелския комплекс разполагат с просторни фоайета и лоби барове. На разположение на гостите са основен ресторант със 750 места, А ла карт ресторант, скай-бар в хотел Изгрев, 2 външни басейна с интегрирани детски части и 1 вътрешен басейн,както и балнеолечебен център с модерна апаратура. За провеждане на бизнес мероприятия хотелът разполага с 2 мултифункционални конферентни зали ( 220 и 20 места).

В стаята: Хотелски комплекс Обзор Бийч - Изгрев разполага с 509 удобно обзаведени  двойни и единични стаи, както и с апартаменти с 1 и 2 спални.Много от двойните стаи са с междинни врати, идеален вариант за фамилно настаняване. В стаите има климатик,  кабелна телевизия,  мини-бар,  телефон,  баня с вана  телефон и сешоар.

Препоръчваме хотела за: Мечтаната лятна ваканция; пълноценен отдих, съчетан с балнеопроцедури; семейни и фирмени мероприятия