ОДИСЕЙ

ОДИСЕЙ hotel basic picture

България, Русе

Русе е голям пристанищен град по поречието на река Дунав в Североизточна България. Русе често е наричан „Малката Виена“ заради архитектурните паметници, в които са застъпени стиловете барок, модерн, неокласицизъм и сецесион. В районa му се намират рафинерията Приста Ойл и Дунав мост, който свързва българо-румънската граница над река Дунав. Тук се намират Пантеона на Възрожденците и Националния музей на транспорта.

Разположение : Тризвездният Хотел Одисей е разположен в центъра на града на тиха улица в Русе.

За Ваше удобство в хотела : Атмосферата в хотел Одисей – Русе адекватно съчетава класическа елегантност и функционалност, професионално обслужване и съвременни удобства, за да предложи максимално комфортен престой и пълноценен отдих. Изисканият лоби бар на хотела е мястото, където освен апетитна закуска, гостите на хотела могат да се насладят на любима напитка или да проведат делова среща.

В стаята : Хотелът предлага: 1 апартамент с 2 спални, телефон, интернет връзка, климатик, мини бар, телевизор, баня с вана, 9 луксозни стаи със спалня, телефон, интернет връзка, климатик, мини бар, телевизор, баня с вана, 6 стандартни стаи със спалня, телефон, интернет връзка, телевизор, климатик, мини бар, баня с душ кабина .

Препоръчваме хотела за : Хотелът е подходящ както за делови гости на града, така и за туристи, посещаващи го за удоволствие.