Оникс

Оникс hotel basic picture
България, Китен
 
Китен е проспериращ съвременен курорт на брега на Черно море. Курортното селище е разположено там, където гористите склонове на Страндажа стигат до морските води. Част от градчето лежи северно от устието на река Караагач (Китенска река), а друга част - на малкия полуостров Урдовиза. Разстоянието до гр. Приморско е 3 км., а до летището на гр.Бургас – 60 км.
 
Разположение: Хотел "Оникс" се намира в центъра на гр.Китен, между два плажа. Особен плюс е неговото местопложение.Ситуиран е в самия център на града, в непосредствена близост до автогарата, пощата и други обслужващи обекти с ключово значение.
 
На разположение в хотела: На разположение на гостите е безплатен, обществен паркинг непосредствено до хотела. Механата към хотела е с две зали - зимна и лятна, двете с по 60 места. Лятната тераса е покрита с красив чардак с архитектурни детайли и елементи от възрожденската българска архитектура. Предлагат се традиционни ястия, сръбска скара и специалитети,характерни само за нашата кухня.  Хотелът предлага на своите посетители още открит басейн, детски басейн, лоби бар, безплатен Wi-Fi интернет, фитнес, джакузи. Хотелът е централно климатизиран.
 
В стаята: Хотелът разполага със 150 легла. Те са разпределени в 67 стаи и 6 студия, които са оборудвани с телевизор с кабелна, минибар, телефон и са централно климатизирани. Всички стаи и студия имат и самостоятелни тераси с масички и столове,които разкриват невероятни гледки към града или към басейна. На всяка тераса има и сушилник. Има възможност и за осигуряването на допълнителни легла в стаите и студията по желание на клиентите,които се ползват с отстъпка.
 
Препоръчваме хотела за: Препоръчваме хотела за за вашата незабравима почивка.