Перла Бийч

Перла Бийч hotel basic picture
България, Приморско
 
Разположение: Perla Beach I, II се намират от дясната страна на уличката „Георги Кондолов" 19. Между тях и морския плаж има приятна крайбрежна алея с пейки, подходяща както за разходки, така и за вечерна отмора на фона на залязващото слънце. Съвсем близо до хотелите се намира и входът към новата крайбрежна алея, която стига чак до фара и Южния плаж.
 
На Ваше разположение в хотела: До басейните се намира и външният бар, в който освен традиционните коктейли, нашите бармани ще Ви зарадват и с ароматно кафе, прясно изцеден сок, освежаващи напитки, сладолед, вкусен обяд и следобедни закуски. Комплексът Perla Beach има общо три рецепции: едната е в Perla Plaza, втората е в Perla Beach I, a третата е в Perla Beach II. Хотелските сгради предоставят на своите гости двойни и фамилни стаи, както и апартаменти. Всички стаи са оборудвани с климатик и имат собствена тераса (с гледка към морето или към града, по избор). Хотелският комплекс има два големи ресторанта – единият е в Perla Plaza, a другият в Perla Beach I. Повече информация за ресторантите и баровете може да получите в рубриката Храни и напитки. Важно е да уточним, че хотелски комплекс Perla Beach работи и със системата All Inclusive.
 
В стаята: Двoйна стая – просторна стая със спалня в отделно помещение и две единични легла във второ помещение, балкон с гледка към морето. Всяка двойна стая е оборудвана с плазмен телевизор, хладилник, климатик, вана, 2 гардероба.
 
Препоръчваме хотела за:  За Вашата комфортна почивка