ПАРК ХОТЕЛ ПИРИН

ПАРК ХОТЕЛ ПИРИН hotel basic picture

България, Сандански – Идеалното място за релакс и бягство от грижите!

Дом, далеч от дома ... – част от българската хотелска верига „ Шарлопов хотелс”

Разположение : Хотелът се намира  в западните склонове на Пирин планина, край устието на живописната река Санданска Бистрица, сред вечнозеления парк на балнео и климатичен курорт Сандански. На 3 км. от центъра на града.

За Ваше удобство в хотела : През 2009 г. Парк хотел Пирин стана първия хотел в България, получил знак за качество EUROPESPA WELLNESS – свидетелство, че хотелът отговаря на всички европейски изисквания за улнес инфраструктура, безопасност, хигиена и качество на обслужване.

На разположение на клиентите са : 2 ресторанта – Балкански и Средиземноморски, лоби бар-сладкарница, намиращ се в екзотична ботаническа градина, пиано бар, конферентен и бизнес център с 3 зали с капацитет от 8 до 260 места при разнообразно подреждане, модерен СПА център, открит и закрит басейн, детска площадка, търговски център и книжарница.

В стаята : 76 двойни стаи, 2 луксозни апартамента, 4 ВИП апартамента и 2 президентски апартамента. WI – FI на територията на целия комплекс. Стаите са модерно обзаведени с телефон, радио, сейф, сателитна телевизия, централен климатик с индивидуално управление, мини бар и луксозен санитарен възел с вана, душ кабина, телефон и сешоар.

Препоръчваме хотела за : Хотелът предлага целогодишно отлични възможности за активна почивка. Той може да бъде препоръчан еднакво успешно за СПА и уелнес туризъм, културен и исторически туризъм, ловен и еко туризъм, конферентен туризъм.