Комплекс Санта Марина

Комплекс Санта Марина hotel basic picture
България, Созопол
 
 
Разположение:  Хотел Санта Марина е крайбрежен хотелски комплекс, заобиколен от борови гори. Той се намира точно над Царския плаж. Всички апартаменти са климатизирани и разполагат с балкон и сателитна телевизия.
 
На Ваше разположение в хотела: Хотелският комплекс се състои от три- и четириетажни вили, разположени в амфитеатрален стил по протежение на залива. Повечето апартаменти са с панорамен изглед. Уютни апартаменти с различни размери, готови да посрещнат всичките Ви нужди - разполагат със сешоар, контакт за електричество с 2 стандарта, директна телефонна линия, климатик, кабелна телевизия, достъп до интернет. Всеки апартамент има напълно оборудвана кухня, балкон и красива морска гледка.
 
В стаята: Санта Марина Ви предлага богат избор на апартаменти с разнообразни квадратури и гледки.
4 са основните видове жилища: студия, апартаменти с една спалня, апартаменти с две спални и мансардни апартаменти на две нива. Всички имоти разполагат с прекрасни тераси, повечето от които имат и прекрасна гледка към морето.  Студията са с площ от 39 до 56 кв.м. Те разполагат с дневен и спален кът. Кухненският бокс е разположен близо до банята.
 
Препоръчваме хотела за: За вашата спокойна почивка.