SOL NESSEBAR BAY / NESSEBAR MARE

SOL NESSEBAR BAY / NESSEBAR MARE hotel basic picture

България, Несебър – Вашата пълноценна морска почивка.

Разположение: Хотел Сол Несебър Бей & Маре – Несебър е с категория 4 звезди. Намира се на 2,5 км от Несебър, между село Равда и град Несебър и е част от комплекс Сол Несебър Ризорт, който се състои от 3 хотела. Намира се на около 100 м от плажа, от автогара Несебър на около 3 км, и на 30 км от летище Бургас.

За Ваше удобство в хотела: Хотел Сол Несебър Бей § Маре предоставя 287 комфортни помещения за настаняване по време на морската почивка на своите гости; основен ресторант, пул бар, лоби бар, Диско клуб Вива. На гостите на хотела се предлагат услугите на конферентните зали, закрит басейн и СПА център Роза намиращи се в съседния хотел Сол Несебър Палас.

В стаята: Всички стаи и апартаменти имат тераси или балкони, както и цялостно оборудвани бани. В стандартното обзавеждане на помещенията за настаняване в Хотел Сол Несебър Бей § Маре се включват: сателитна телевизия, климатик, сейф, мини бар, маса и столове, бюро, голям гардероб, телефон с директна линия. В баните има сешоар, телефон, паник бутон, вана с душ.

Препоръчваме хотела за: Веригата СОЛ Мелиа в момента разполага с 300 хотела в 30 страни на 4 континента, като се нарежда на 3-то място по големина в Европа и е с ясно изнесени постижения в туристическия отрасъл, което прави всеки техен хотел предпочитано място.

 
Отстъпки за ранно записване за сезон Лято 2013 год. :
15% до 28.02.2013г.
10% до 15.04.2013 г.
Минимален пестой за педиода 07/07 - 28/08/13 - 4 нощувки