VERGINA

VERGINA hotel basic picture

Гърция, Солун

 

ОТСТЪПКИ 10% ЗА ЗАПИСВАНИЯ ДО 15/12/2012 година.

Разположение: Удобно разположен край центъра на града, хотел Vergina е лесено достъпен с превозно средство. Намира се на близко пешеходно разстояние до централната част на пазара, крайбрежната алея,  музеи и всички големи римски и византийски паметници.

За Ваше удобство в хотела : Хотелът разполага с уютен ресторант в който се сервира богата закуска и бар, в който можете да се  насладите на вкуса и аромата на прясно сварено италианско кафе или горещ шоколад. Също така хотелът разполага с подходящи помещения за провеждане на конференции, семинари, изложения и продуктови търговски и социални събития.

В стаята : Във всички стаи има минибар, цветен телевизор, климатик, сешоар. В бизнес стаите има работно бюро.

Препоръчваме хотела за : Със своите разнообразни условия за отдих и бизнес, хотелът е точното място за почивка и бизнес пътуване, както и за всяко корпоративно събитие. 

***** Възможност за празнична вечеря в хотелите наблизо - по желание и с предварителна заявка към момента на резервация или на място в хотела.
 
Възможни варианти:
Гала вечеря в Grand Hotel Palace 4* - вечеря на бюфет, включваща 1 бутилка вино за 2 човека, безалкохолни, минерална вода - цена 50 евро на човек.
Гала вечеря в Capsis Hotel 4* - 3-степенно меню, включени червено или бяло вино - цена 30 евро на човек.