ЯНИС

ЯНИС hotel basic picture
България, Лозенец
 
Разположение: Хотел "Янис" се намира на 20м. от входа на Централен плаж  Лозенец, в тих и спокоен район  на курортното селце. Разполага с двойни  и  тройни стаи, всяка с удобна тераса, а четирите апартамента разполагат с  две независими една от друга стаи/спални/,  всяка с  телевизор с кабелна телевизия.
На разположение в хотела:
  • бистро със закрита и открита част,
  • лятна градина,
  • детски кът  за най-малките,
  • паркинг,
  • безплатен WI-FI
В двора на хотела е разположена и вила "Янис”. Изградена като самостоятелен корпус към хотел ЯНИС,с отделен вход и напълно самостоятелно,  вила „Янис“  е желано място за лятна почивка и отмора. Подходяща е за групови посещения за мах 9 човека ( 8 +1 легла).
Вилата е на два етажа и разполага с 4 двойни стаи, уютно обзаведени в гръцки стил, с мебели от естествен материал. Стаите са със спални, само едната от тях е с две единични легла. Всички стаи разполагат с ТВ и кабелна телевизия с над 100 програми.  Три от стаите са с тераси,  с изглед към морето. Една от тях е тип веранда,  с пластмасови маса и столове, а шезлонгите на нея създават допълнително уют.
Рибно Бистро "Янис" – единственото рибно бистро в Лозенец,  което предлага прясна риба.
 
В стаята: Всички стаи и апартаменти имат собствен климатик, хладилник ,ТВ с кабелна телевизия, безжичен интернет ,тераса със страничен изглед към морето и плажа, сушилник за дрехи.
 
Препоръчваме хотела за: почивка.