Информация за компанията

Аватар, (от санскрит अवतार, слизане) е въплъщение на бога Вишну на земята, където той под различни образи извършва подвизи. Едно от тези превъплащения е на Калки (бял кон), според което Вишну ще се яви на бял кон, ще унищожи злосторниците, ще възстанови истинския закон, и ще даде началото на една нова, по-хармонична епоха.

Туристическа агенция „Аватар Тур” ООД е лицензиран Туроператор и Турагент с Удостоверение за Регистрация № РК-01-6888, издадено от Министервството на икономиката, енергетиката и туризма.
ТА „Аватар Тур” ООД има сключена застраховка „Отговорност на Туроператора“ №13160122270000002 по чл.42 от Закона за Туризма с „Алианц България“ ЗАД.

ТА „Аватар Тур“ е агенция, която си поставя за цел да удовлетворява желанията и вижданията на вас – нашите клиенти, за отлична и незабравима почивка и пътуване. На ваше разположение е екип от професионалисти с дългогодишен опит в областта на туризма и затова вярваме, че няма да разочароваме и най-взискателния клиент! Агенцията е специализирана във входящ и изходящ туризъм.

Входящ туризъм - нашата цел е да бъдем максимално полезни, отговорни и коректни към клиентите и партньорите си, като предлагаме качествен продукт и професионално отношение! ТА „Аватар Тур“ обслужва чужди туристи от: Холандия, Русия, Украйна, Прибалтика, Румъния, Македония,Босна и Херцеговина, Гърция, Сърбия, Полша и Беларус. Наши партньори са утвърдени и доказали се туристически агенции.

Изходящ туризъм – услугите, които предлагаме са:

Нашите клиенти имат богат избор от варианти за ваканция, подходящи както за семейства с деца, така и за младежки групи; за хора, търсещи релакс и здравословен отдих, както и за тези, които по дух са екстремисти; за по-спокойните и за авантюристите... Всяко индивидуално пътуване се обмисля и подготвя в съответствие с вашите изисквания, както по отношение на качеството, така и на цената! Ние ще се погрижим да се забавлявате и да си починете пълноценно, да бъдете доволни и отново да се възползвате от нашите услуги!

Обслужване на корпоративни клиенти Имаме дългогодишен опит в обслужването на български и чуждестранни компании, на които предлагаме пълен пакет от услуги: